Casals d'estiu - 2016

Després de les vacances de Setmana Santa, comencem a pensar que farem amb els nostres fills a l'estiu. Ells tenen 12 setmanes de vacances però nosaltres, normalment, només en tenim entre 4 i/o 5 !!!!
Comencem a pensar en diferents opcions, avis, tiets, amics ... però, és molt de temps i hem que buscar alguna activitat o casal d'estiu per que estiguin entretinguts i ademés aprenguin i perfeccionin l'esport, idioma, instrument musical,  ball, hobby o activitat que més els hi agrada.
A fi de que no et tornis boja cercant opcions a internet, entrant i sortint de les webs de cada centre o academia que ofereix casals d'estiu, buscaextraescolares.com t'ofereix la possibilitat de trobar l'activitat, taller o casal d'estiu amb el que somien els teus fills amb només un clic i en qüestió de minuts 😉 
Només has d'escriure als camps del cercador l'activitat, província i població on busques, i et mostrarà resultats en 2 segons amb tota la informació necessària per que contactis directament amb el centre / academia.
Les academies i centres que ofereixen activitats pels teus fills aquest estiu, porten aquest distintiu, així les pots localitzar fàcilment.
casals d'estiuTens moltes categories per escollir: esports, esports d'aigua, arts marcials, idiomes, art i manualitats, robòtica i programació, dansa, cuina i reposteria, música i repàs i reforç escolar pels nens que s'han quedat una mica endarrarits durant el curs escolar i necessiten una mica d'ajuda per aprovar les recuperacions de setembre 😉 
També pots filtrar pel tipus d'activitat que cerques: tallers de matí i/o tarda, classes, casals de dies, activitats per dies solts, convivències, colònies, camps, summer-camps, estades a l'estranger i casals d'estiu de 10, 15 o més dies pels més aventurers. 
Trobar tallers, activitats i casals d'estiu mai ha sigut tan fàcil i ràpid! Te'ls mostrem per categories:
La diversió està garantida aquest estiu !!!!!

Comenta'ns a quina activitat, taller, curs o casal d'estiu els has apuntat i lo bé que s'ho han passat!!!

Bon estiu i bones vacances 😉 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *